Vertrek vanuit Dordrecht richting België
Vannacht is Julian aan boord blijven slapen, hij kwam uit zijn werk, Maasvlakte 2, en wilde zijn vader nog eens extra gedag zeggen. Zij gaan elkaar lang niet zien; ook Julian heeft het avontuur in zijn genen...hij gaat zelf eind mei een enorme reis maken op zijn motor richting het oosten van dit continent. Een afscheid is dan ook op zijn plaats..
John vertrok vanmorgen om 10.30 uur vanuit Dordrecht alwaar hij comfortabel de nacht had doorgebracht in de `Koninklijke Jachthaven`. Een luxe waar hij van gebruik kon maken omdat Oluf, medepassagier aan boord van de Octavia, daar lid van is. Zij hebben lekker gebruik gemaakt van de luxe douche van de jachthaven (wellicht met gouden kranen? (Koninklijk..).
Het weer is niet om over naar huis te schrijven, koud, veel wind en af en toe een plensbui...geeft John extra motivatie om naar het zuiden te vertrekken...Greece here we come!!
Sfeer is goed aan boord. Ruud ontpopt zich als een ware huishoudster...lekker alles opruimen en koken, koffie zetten...heerlijk. (klink Mart als muziek in de oren). Vandaag dus de grens over naar onze zuiderburen...Dordrecht...de Schelde op...afdalen ri. Antwerpen...Terneuzen.
Rudolph, schoonvader van Ruud (80 jaar!) geniet met volle teugen en liet dit eens extra blijken door de hele bemanning mee uit eten te nemen in Dordrecht! Heerlijk. Kortom...John geniet en is ontspannen, zichtbaar,aldus Julian. Hij slaapt als een blok en geniet van zijn mooie bootje.
Wat leuk om de reis op deze manier mee te maken....Lijkt het nèt of ik er toch een beetje bij ben!
Super leuk zo'n site. Fijn om op deze manier op de hoogte te kunnen blijven van jou/jullie avontuur!!! x
Super leuk om dit zo te volgen! Wat een avontuur =)!